Süssön karácsonyi süteményeket és arassa le a babérokat! A helyiségek dekorálása mellett fordítson figyelmet az ünnepi sütemények stílusos formában történő elkészítésére is. A szilikon sütőformákat változatosan használhatjuk. Készíthetünk benne fűszervajat, bon bont, muffint, piskótát. A desszertek mellett használhatjuk pástétomok, vagdaltak készítésénél és húsok vagy sós sütemények sütésénél is. Sőt a szappankészítők és gyertyaöntők is előszeretettel választanak szilikon formát. A szilikon sütőformák népszerűségének titka, hogy nagy a hőállóságuk és rugalmasak.
Használati tanácsok:
Első használat előtt:Első használat előtt a szilikon sütőformát alaposan mossuk el meleg mosószeres vízzel, töröljük szárazra és kenjük ki bőségesen zsiradékkal. Erre legközelebb már csak akkor lesz szükség, ha a forma nagyon kiszáradna. A szilikon sütőformák tisztítása: